Apartamentele cu una sau doua camere, care au fost scoase la vanzare in noile ansambluri imobiliare din partea de sud a Capitalei, au devenit cele mai cautate locuinte ale momentului. Competitive din punct de vedere al calitatii, insa mult mai ieftine fata de garsonierele si apartamentele noi din alte zone ale orasului, aceste imobile sunt preferate in special de familiile tinere si de studentii veniti la universitatile din Bucuresti.

 

Printre aspectele care stau la baza deciziei de a cumpara un apartament nou in defavoarea unei locuinte dintr-un bloc vechi se regasesc: bugetul limitat, pozitionarea si accesul facil catre centrul orasului si obiectivele comerciale, existenta locurilor de parcare, costurile de intretinere mai mici (pierderile de caldura prin peretii insuficient izolati termic si instalatiile vechi ale blocurilor vechi, de exemplu, pot aduce cheltuieli suplimentare).

De asemenea, compartimentarea eficienta a spatiului interior si calitatea finisarilor sunt alte elemente pe care cumparatorii le iau in calcul atunci cand isi aleg o casa.

 

Catre acesti clienti s-au orientat si dezvoltatorii imobiliari, care au vazut interesul manifestat pentru acest tip de locuinte, spre deosebire de anii trecuti cand erau mai cautate apartamentele mari si foarte spatioase. Ca urmare, tot mai multe ansambluri rezidentiale din Bucuresti au in oferta numeroase garsoniere.

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidentiale din Bucuresti, care beneficiaza de toate facilitatile amintite mai sus, este Mega Residence Metalurgiei.

Situat in Sectorul 4 din Capitala, ansamblul Mega Residence Metalurgiei locul perfect atat pentru tinerii care-si doresc o garsoniera la un pret foarte accesibil, dar si cu acces rapid catre distractia din centrul Capitalei, cat si pentru familiile mai mult sau mai putin numeroase, care vor sa isi cumpere o locuinta spatioasa, intr-o zona linistita, cu spatii verzi, fara a renunta la confortul urban si proximitatea unui centru comercial (in imediata vecinatate se afla Grand Arena Mall si mai multe hipermarketuri cunoscute).