Ultimii cinci ani de criza economica au dus la scaderea preturilor la case, in prezent piata imobiliara fiind propice achizitionarii unei locuinte. Acest trend favorabil, alaturat creditelor bancare sprijinite de Stat ii determina pe tot mai multi tineri sa ia in calcul cumpararea unei locuinte proprii, in defavoarea traiului intr-un apartament inchiriat. Din cauza cererii inca mari, pe piata bucuresteana chiriile s-au mentinut la un nivel ridicat, astfel incat, pentru majoritatea zonelor din Capitala, pretul chiriilor a ajuns sa fie cu cateva zeci de euro mai mare decat rata lunara pe care ar trebui sa o plateasca o persoana in cazul in care opteaza pentru un credit prin „Prima Casa”. Totodata, trebuie mentionat ca imobilele noi din zona de sud a Bucurestiului – zona care a cunoscut o dezvoltare importanta in ultimii ani – au avantajul ca pot oferi confortul urban la preturi mult mai mici comparativ cu celelalte zone ale Capitalei.

De asemenea, dobanzile au scazut considerabil, fiind foarte atractive pentru cei interesati de achizitionarea unei locuinte prin acest program.

In acest context, dezvoltatorul ansamblului imobiliar Mega Residence Metalurgiei – unul dintre cele mai apreciate proiecte din zona de Sud a Capitalei – vine in intampinarea clientilor sai cu o superoferta prin programul „Prima Casa”. Astfel, orice persoana care indeplineste conditiile de creditare se poate bucura de un apartament nou, in conditii finaciare foarte avantajoase. Oferta promotionala este valabila pana in data de 31 martie, la cumpararea unei garsoniere sau a unui apartament de 2, 3 sau 4 camere din complexul Mega Residence Metalurgiei.

Mai multe detalii legate de conditiile de creditare prin programul “prima Casa” 2015, dar si pentru preturile neasteptat de mici pentru piata imobiliara a Capitalei, puteti afla accesand site-ul www.megaresidence.ro

Potrivit datelor oficiale, in acest an, valoarea plafonului Prima Casa  se ridica la 2,5 miliarde de lei, iar fondurile au fost alocate deja in intregime celor 17 banci care vor participa la program in 2015. Printre cele mai mari institutii de creditare din Romania care sunt inscrise in programul Prima Casa 2015 amintim: BCR, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Intesa Sanpaolo Bank, Piraeus Bank şi UniCredit Ţiriac Bank.