CELE MAI BINE VANDUTE APARTAMENTE 3 CAMERE DIN BERCENI

Zeci de cumparatori multumiti care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort in Sectorul 4, totul la un pret neasteptat. Grabeste-te sa prinzi ultimele apartamente disponibile!
oferta-apartamente-3camere
apartamente noi bucuresti


CERE OFERTA PENTRU APARTAMENT 3 CAMERE:

Numele*

Adresa de email

Telefon*

Mesaj*


Localizare pe harta

Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
– Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna – Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat – Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona – Statie de transport in comun chiar langa complex
M. Matei

Acces rapid

Autobuze: vizavi statia Sere – 125, 141, 220, 232, 312, N105

Metrou Aparatorii Patriei – 5-10 minute de mers pe jos

Auto: 10-15 minute de mers cu masina pana la Piata Unirii sau cateva minute pana la Soseaua de Centura.

Facilitati apropiate

Shopping:in imediata vecinatate Grand Arena Mall, Selgros, Carrefour, Metro Cash&Carry, Hornbach, Auchan, Lidl, Piata Aparatorii Patriei

Scoli si gradinite: Scoala 108, Scoala 93, Scoala 189, Scoala 194, Scoala 102, Gradinita 207, Gradinita 225. Universitatea Spiru Haret 5-10 minute de mers pe jos

Parcuri: Parcul Tineretului, Rezervatia Vacaresti

Acum iti permiti un apartament confortabil in Bucuresti. Esti aproape de toate facilitatile orasului si nu trebuie sa sacrifici confortul urban din considerente financiare.

Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.
Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noua ta garsoniera

Te-ai saturat de proiecte si promisiuni? Vrei o casa in care sa iti sa te poti muta imediat alaturi de cei dragi?
Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.
Vino sa iti cunosti noii vecini!

Finisari premium, vino sa te convingi

  • parchet la alegere dintr-o gama variata (living si dormitoare) – decide ce ti se potriveste ca nuanta si material in fiecare incapere.
  • gresie ceramica Rondine Italia (bai si grupuri sanitare) – aspect memorabil si calitate superioara pentru un ambient deosebit. Fii propriul decorator!
  • usi interior marca Pinum Italia Design deosebit, durabilitate recunoscuta.
  • termopane Premium nemtesti marca Salamander Streamline SL76, cu sticla 4 anotimpuri