VINO SA VEZI DE CE

CEL MAI BINE VANDUT ANSAMBLU IMOBILIAR DIN SECTORUL 4

Zeci de cumparatori care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort, totul la un pret neasteptat.
Grabeste-te, sunt ultimele apartamente ramase!
VINO SA VEZI DE CE

Mega Residence Metalurgiei

Adresa: Bd. Metalurgiei, nr. 57-59, Bucuresti, Sector 4
Bloc 1 – bloc nou 2014:

  • parter inferior + parter + 5 etaje
  • 56 apartamente cu 1-4 camere

Bloc 2 – imobil nou 2014:

  • parter inferior + parter + 5 etaje
  • 46 apartamente cu 1-3 camere
Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna. Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat. Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona. Statie de transport in comun chiar langa complex.
M. Matei


Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.

Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noua ta casa

Te-ai saturat de proiecte si  promisiuni? Vrei o casa in care sa iti petreci Sarbatorile alaturi de cei dragi?

Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.

Localizarea in sectorul 4 din Bucuresti va permite accesul la toate facilitatile urbane: acces usor cu ajutorul transportului comun, centre comerciale in imediata apropiere, numeroase posbilitati de petrecere a timpului liber, scoli, gradinite, parcuri.
In maxim 15 minute se poate ajunge cu masina in centrul Bucurestiului. Vezi locatia Mega Residence
Finisarea premium te va face sa iubesti noua ta casa din prima zi… si mult timp dupa aceea. Gresie si faianta italiene, usi cu stil, ferestre termopan nemtesti…
Cat despre siguranta, e suficient sa amintim monitorizarea video si usa metalica. Adauga o structura din cadre de betonarmat si vei sti ca familia ta este in maxima siguranta. Vezi finisaje
Preturile ansamblului rezidential sunt foarte competitive avand in vedere locatia si confortul oferit. Ai oferte speciale si avantajul ca discuti direct cu dezvoltatorul.
garsoniere incepand cu 21.500 euro;
apartamente de 2 camere de la 33.500 euro
apartamente de 3 camere de la 34.500 euro
Vezi lista de preturi