Petrece-ti studentia in garsoniera ta din Capitala!

In ultimul deceniu, odata cu cresterea vertiginoasa a chiriilor din Capitala, anii de studentie ai odraslelor au inceput sa devina un cosmar pentru parintii din provincie, cosmar care a fost direct proportional cu lipsa acuta de locuri in camine.

Se pare insa ca acestia au gasit o bresa in piata imobiliara bucuresteana si au inceput sa cumpere tot mai mult garsoniele scoase la vanzare in partea de Sud a Capitalei, competitive din punct de vedere al calitatii, insa mult mai ieftine fata de locuintele din alte zone.

Dupa ce anul 2014 a adus o stabilizare a preturilor pe piata imobiliara romaneasca, valoarea locuintelor pozitionandu-se aproape de nivelul minim, a devenit mai avantajoasa cumpararea unei case, decat locuitul cu chirie. Aceasta este, de altfel, si concluzia unui studiu recent realizat de o banca comerciala pe piata autohtona. Astfel, s-a constatat ca cei care au luat credite prin programul „Prima  Casa”, pentru  achizitionarea unor garsoniere sau apartamentele cu 2 camere, platesc rate cu peste 20% mai mici fata de chiriile lunare.

Procentul este si mai mare pentru garsonierele din Bucuresti, diferenta ajungand si la 23%. Aceste cifre ii avantajeaza in mod special pe tinerii care nu si-au intemeiat inca o familie, dar si pe studentii care vin sa faca o facultate in Capitala. Pentru acestia, cumpararea unei garsoniere prezinta avantaje multiple: sunt mai ieftine decat un apartament, costurile utilitatilor sunt mult mai mici decat in cazul apartamentelor, iar spatiul este suficient pentru a oferi confort unei singure persoane.

Catre acest segment de clienti s-au orientat si dezvoltatorii imobiliari, care  si-au dat seama ca interesul pentru acest tip de locuinte este tot mai mare, spre deosebire de anii trecuti cand erau mai cautate apartamentele mari si penthous-urile. Prin urmare, tot mai multe ansambluri rezidentiale din Bucuresti au in oferta si garsoniere.

In prezent, cele mai cautate sunt cele din sudul Capitalei, mult mai accesibile pentru tineri. De altfel, In ultima perioada s-au si construit sute de blocuri si complexuri rezidentiale in Berceni si nu numai, partea sudica a orasului devenind o atractie si pentru dezvoltatorii imobiliari, gratie pretului mult mai mic al terenurilor. Ca urmare, zona a cunoscut o dezvoltare importanta.

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri imobiliare in care sunt scoase garsoniere la vanzare este complexul Mega Residence, situat in cartierul Berceni.

Pe langa preturile mici, care pornesc dela 21.500 de euro, zona este accesibila (la doar 5  minute de mers pe jos fata de statia de metrou Aparatorii Patriei), iar dezvoltatorul garanteaza calitatea constructiei si a finisajelor. De asemenea, in zona se afla centre comerciale si mall-uri, unde tinerii se pot relaxa sau isi pot face cumparaturile.

garsoniere vanzare Bucuresti berceni

CELE MAI BINE VANDUTE GARSONIERE DIN BERCENI

Peste 70% dintre garsoniere vandute in doar cateva luni. Zeci de cumparatori care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort in Sectorul 4, totul la un pret neasteptat. Grabeste-te!
PROGRAMEAZA VIZIONARE

Contact Direct Dezvoltator:

0722.769.191- Orange( vizionari oricand)
0784.099.706 – Cosmote
0721.634.782 – Vodafone

Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.
Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noua ta garsoniera

Te-ai saturat de proiecte si promisiuni? Vrei o casa in care sa iti sa te poti muta imediat alaturi de cei dragi?
Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.
Vino sa iti cunosti noii vecini!

Finisari premium, vino sa te convingi

  • parchet la alegere dintr-o gama variata (living si dormitoare) – decide ce ti se potriveste ca nuanta si material in fiecare incapere.
  • gresie ceramica Rondine Italia (bai si grupuri sanitare) – aspect memorabil si calitate superioara pentru un ambient deosebit. Fii propriul decorator!
  • usi interior marca Pinum Italia Design deosebit, durabilitate recunoscuta.
  • termopane Premium nemtesti marca Salamander Streamline SL76, cu sticla 4 anotimpuri
Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
– Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna – Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat – Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona – Statie de transport in comun chiar langa complex
M. Matei

CERE OFERTA PENTRU GARSONIERA:

Numele*

Adresa de email

Telefon*

Mesaj*