Afla oferta

Ai gasit noua ta casa!

O constructie sigura si de calitate, o locatie avantajoasa si facilitati nou create. Toate la un pret care te va uimi...
Afla oferta

Family Residence Berceni

De ce sa alegeti Family Residence

O constructie de calitate creeaza premizele unui confort durabil. De la materialele alese la controlul absolut al calitatii fiecarei etape din procesul de constructie ne-am asigurat ca am creat cladiri durabile, fara defecte si neajunsuri ascunse.
O locuinta confortabila plasata departe de agitatia orasului. Camere inteligent partitionate. Facilitati care sustin comunitatea: loc de joaca, foisor cu masa si scaune, gratare, parcare mare.
Suntem parte din comunitatea creata in ansmablul Family Residence. Locuind in mijlocul comunitatii, am raspuns prompt oricaror solicitari, am sprijinit crearea asociatiei de locatari si dezvoltarea tuturor facilitatilor din jurul ansamblului de locuinte.
Fiecare proiect reprezinta pentru noi sansa de a crea o comunitate. Zambetul oamenilor cu care ne intalnim, la mult timp dupa ce s-au mutat in noua casa, reprezinta cea mai buna masura a succesului unui proiect.
Te poti muta in noua ta casa imediat! Apartamentele finisate cu gust, la cheie iti permit sa te bucuri de noua ta locuinta din primul moment.
Ai auzit de povestile de groaza cu utilitatile din Popesti? Inundatii, pene de curent, canalizare lipsa?
Uita de ele, ansamblul Family Residence e conectat la facilitatile sectorului 4 (Enel, Distrigaz, ApaNova) astfel incat orice grija dispare.
Te vei bucura in fiecare zi ca ai ajuns acasa. Stai in locuinta ta confortabila, departe de agitatia orasului. Poti sa bei cu prietenii o bere pe terasa special amenajata. Pentru cei cu copii, locul de joaca inseamna multe zambete.