Situat in partea de sud a Bucurestiului, cartierul Berceni a cunoscut o dezvoltare importanta in ultimii ani. Desi cunoscuta in trecut ca o zona preponderent industriala, aici au fost facute investitii mari pe segmentul rezidential, gratie terenurilor mult mai ieftine comparativ cu alte zone ale Capitalei, dar si pe segmentul comercial.

Numeroase vile si ansambluri imobiliare au imbogatit fondul locative alcatuit, pana nu demult, doar din case, cartierul Berceni devenind, astfel, una dintre cele mai cautate zone in privinta tranzactiilor imobiliare din Capitala. Cumparatorii sunt atrasi atat de pretul accesibil al locuintelor, cat si de zona foarte aerisita si cu trafic redus in comparatie cu alte cartiere bucurestene. Totodata, existenta utilitatilor (gaz, canalizare, apa curenta, curent electric), faptul ca este deservit de mai multe statii de metrou si transport de suprafata, ceea ce faciliteaza accesul rapit catre centrul orasului sunt alte avantaje ale garsonierelor si apartamentelor din noile complexuri imobiliare din acest cartier.

Unul dintre ansamblurile rezidentiale de referinta ale zonei de Sud este Mega Residence Metalurgiei. Pe langa preturile mai mult decat accesibile ale locuintelor din cadrul complexului (pretul unei gasoniere porneste de la 21.500 de euro, iar un apartament de doua camere costa intre 26.500 de euro si 53.600 de euro), Mega Residence este unul dintre cele mai apreciate proiecte imobiliare si pentru calitatea finisajelor interioare si siguranta constructiei. Ansamblul situate in Sectorul 4 dispune de parcare supraterana, iar fiecare apartament este contorizat separat si are centrala termica proprie. Astfel, costurile de intretinere pot fi usor controlate, iar cheltuielile adiacente sunt nesemnificative.

In imediata apropiere se gasesc magazine si mall-uri Grand Arena Mall, (Grand Arena Mall, Selgros, Carrefour, Lidl, Metro, Auchan si Jumbo), piata, scoli si gradinite (Scoala 108, Scoala 93, Scoala 189, Scoala 194, Scoala 102, Gradinita 207, Gradinita 225). Vizavi de complex se afla o statie RATB, iar la doar 5-10 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Aparatorii Patriei. Practic, in numai cateva minute, se ajunge la cel mai rapid mijloc de transport in comun din Bucuresti, ce asigura cu usurinta deplasarea in cele mai importante zone ale orasului.

Pe scurt, Mega Residence Metalurgiei reprezinta: confort urban fara compromisuri, finisari premium si o pozitionare avantajoasa.