Apartamente ieftine si de calitate, scoase la vanzare in sudul Bucurestiului

Piata imobiliara autohtona a dat semne de revenire in 2014, odata cu stabilizarea situatiei economice, iar romanii s-au dovediti cumparatori mai activi comparativ cu anii anteriori. Totodata, interesul acestora pentru achizitionarea unei locuinte noi a fost mai mare anul trecut, fata de perioada precedenta, interes potentat si de posibilitatile mai facile de creditare oferite de guvernanti anumitor categorii sociale.

Anul trecut a fost unul foarte bun si din punctul de vedere al livrarilor de case şi apartamente noi, dezvoltatorii imobiliari din Capitala intrecandu-se in oferte care mai de care mai atragatoare si locuinte ieftine. Din pacate, pentru a ajunge la preturi cat mai mici, unii constructori au facut compromisuri uriase la capitolul calitate. Exista insa si dezvoltatori care au inteles ca pretul mic nu mai este suficient pentru un client care stie ce vrea.

Spre deosebire de anii trecuti, clientii au devenit mai exigenti in privinta calitatii constructiilor.

Zona linistita, cu spatii verzi, mijloace de transport la indemana, posibilitatile de recreere, proximitatea unor centre comerciale, dar mai cu seama calitatea constructiei – ceea ce inseamna, implicit, siguranta familiei si a copiilor – sunt tot atatea aspecte pe care un cumparator le are in vedere atunci cand ia decizia de a-si cumpara o locuinta noua.

Din aceste puncte de vedere, unul dintre cele mai apreciate ansambluri imobiliare din Bucuresti este Mega Residence Metalurgiei, complex care se afla in zona de Sud a Capitalei, in cartierul Berceni. Aceasta zona, care nu a fost la fel de vanata de rechinii imobiliari precum zona de nord, spre exemplu, a permis dezvoltatorului sa mentina un pret mic, fara insa a face rabat la calitate.

Astfel, apartamentele scoase la vanzare in acest ansamblu imobiliar au preturi sub media pietei, chiar daca materialele utilizate si finisajele realizate sunt la cele mai inalte standarde pentru constructiile din Bucuresti.

In plus, in aceasta primavara, cumparatorii care achita integral apartamentul, in termen de 30 de zile de la semnarea contractului, beneficiaza si de o reducere de 5%, dar si de alte facilitati, pe care cei interesati le pot descoperi pe site-ul dezvoltatorului imobiliar, www.megaresidence.ro.

apartament 2 camere vanzare Bucuresti

CELE MAI BINE VANDUTE APARTAMENTE 2 CAMERE DIN BERCENI

Peste 70% dintre apartamente vandute in doar cateva luni. Zeci de cumparatori multumiti care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort in Sectorul 4, totul la un pret neasteptat. Grabeste-te!
PROGRAMEAZA VIZIONARE

Contact Direct Dezvoltator:

0722.769.191- Orange( vizionari oricand)
0784.099.706 – Cosmote
0721.634.782 – Vodafone

Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.
Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noul tau apartament

Te-ai saturat de proiecte si promisiuni? Vrei o casa in care sa iti sa te poti muta imediat alaturi de cei dragi?
Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.
Vino sa iti cunosti noii vecini!

Finisari premium, vino sa te convingi

  • parchet la alegere dintr-o gama variata (living si dormitoare) – decide ce ti se potriveste ca nuanta si material in fiecare incapere.
  • gresie ceramica Rondine Italia (bai si grupuri sanitare) – aspect memorabil si calitate superioara pentru un ambient deosebit. Fii propriul decorator!
  • usi interior marca Pinum Italia Design deosebit, durabilitate recunoscuta.
  • termopane Premium nemtesti marca Salamander Streamline SL76, cu sticla 4 anotimpuri
Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
– Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna – Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat – Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona – Statie de transport in comun chiar langa complex
M. Matei

CERE OFERTA PRESONALIZATA APARTAMENT:

Numele*

Adresa de email

Telefon*

Interesat de:

Bugetul dvs.:

Mesaj*