Zona de Sud a Capitalei a devenit in ultimii ani o atractie pentru dezvoltatorii imobiliari. Pretul terenurilor este mai mic decat cel al locuintelor din partea de Nord a Bucurestiului, iar consecinta se vede cu ochiul liber. In ultima perioada s-au construit sute de blocuri su complexuri rezidentiale in Berceni si nu numai.

Clientii s-au reorientat si ei rapid datorita preturilor mai mici ale locuintelor. Tot mai multe tranzactii imobiliare s-au facut in zona de Sud. Nu doar pretul ii atrage pe cumparatori. Calitatea constructiilor din aceasta zona este una buna. Unul dintre cele mai apreciate ansambluri imobiliare este Mega Residence Metalurgiei. Acest ansamblu se afla si intr-o zona accesibila. Practic, in 5 minute de mers pe jos se poate ajunge la statia de metrou Aparatorii Patriei. De asemenea, in zona se afla numeroase centre comerciale de unde clientii isi pot face cumparaturile.

Dezvoltatorii Mega Residence ii asteapta pe clienti cu o oferta ampla. Garsoniere si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere sunt puse la dispozitia celor interesati sa se mute intr-o casa noua, eleganta si construita la cele mai inalte standarde. Clientii se pot convinge la fata locului de toate aceste lucruri. Trebuie doar sa programeze o vizionare la Mega Residence.

apartament ieftin vanzare Bucuresti

CELE MAI BINE VANDUTE APARTAMENTE DIN BERCENI

Peste 70% dintre apartamente vandute in doar cateva luni. Zeci de cumparatori multumiti care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort in Sectorul 4, totul la un pret neasteptat. Grabeste-te!
PROGRAMEAZA VIZIONARE

Contact Direct Dezvoltator:

0722.769.191- Orange( vizionari oricand)

Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.
Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noul tau apartament

Te-ai saturat de proiecte si promisiuni? Vrei o casa in care sa iti sa te poti muta imediat alaturi de cei dragi?
Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.
Vino sa iti cunosti noii vecini!

Finisari premium, vino sa te convingi

  • parchet la alegere dintr-o gama variata (living si dormitoare) – decide ce ti se potriveste ca nuanta si material in fiecare incapere.
  • gresie ceramica Rondine Italia (bai si grupuri sanitare) – aspect memorabil si calitate superioara pentru un ambient deosebit. Fii propriul decorator!
  • usi interior marca Pinum Italia Design deosebit, durabilitate recunoscuta.
  • termopane Premium nemtesti marca Salamander Streamline SL76, cu sticla 4 anotimpuri
Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
– Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna – Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat – Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona – Statie de transport in comun chiar langa complex
M. Matei

CERE OFERTA PENTRU APARTAMENT:

Numele*

Adresa de email

Telefon*

Interesat de:

Bugetul dvs.:

Mesaj*