Apartamentele cu 3 camere din Berceni, cea mai buna investitie imobiliara a momentului

Anul 2014 a adus o stabilizare a preturilor pe piata imobiliara romaneasca, valoarea locuintelor pozitionandu-se in prezent aproape de nivelul minim. De asemenea, ratele la creditele prin „Prima Casa” sunt mai mici cu cateva zeci de euro decat chiriile lunare, ceea ce face ca momentul sa fie prielnic cumpararii unei locuinte, sunt de parere specialistii imobiliari.

In acest context, pe piata bucuresteana, spre exemplu, cea mai buna investitie imobiliara pe termen lung se pare ca este achizitionarea unui apartament de 3 camere in zona de sud a Bucurestiului, acolo unde piata imobiliara s-a dezvoltat foarte mult, gratie terenurilor mult mai ieftine decat in partea de nord. Principalul motiv pentru care tot mai multi clienti aleg sa isi achizitioneze locuinte in aceasta zona il reprezinta cu siguranta pretul, insa nici facilitatile oferite de dezvoltatorii imobiliari nu sunt de neglijat.

Cei care au inteles ca decizia de a investi in propria locuinta, in primele luni ale acestui an, este mai mult decat avantajoasa, inca mai au de unde alege si pot face acest lucru apeland direct la dezvoltatorii imobiliari. Astfel, pot gasi oferte mai mult decat tentante si, spre deosebire de Nordul Capitalei, pentru toate buzunarele.

Unul dintre cele mai cautate ansambluri rezidentiale din partea de sud a Capitalei, si care are o oferte de nerefuzat in ceea ce priveste apartamentele cu 3 camere, este Mega Residence din cartierul Berceni. Desi este situat intr-o zona deosebita din Sectorul 4 – la doar o aruncatura de bat de statia de metrou Aparatorii Patriei si in imediata apropiere a Complexului Comercial Grand Arena – aici pretul unui apartament cu 3 camere porneste de la 34.500 de euro, potrivit www.megaresidence.ro, cam cat o garsoniera din zona semicentrala a Capitalei.

Ceea ce a facut ca peste 70% din cele peste 100 de locuinte ale ansamblului rezidential sa fie vandute in doar cateva luni.

Chiar daca dezvoltatorul imobiliar a reusit sa ofere apartamente la cheie la preturi sub media pietei – pretul scazut al terenurilor reprezentand un avantaj in acest sens – nu s-a facut rabat nici la calitate. Dincolo de pretul competitiv, siguranta constructiei si calitatea finisajelor interioare sunt doua aspecte care au condus la decizia de a cumpara o locuinta in acest complex, potrivit spuselor noilor locatari, printre care se afla si ingineri constructori.

apartamente 3 camere vanzare Bucuresti

CELE MAI BINE VANDUTE APARTAMENTE 3 CAMERE DIN BERCENI

Peste 70% dintre apartamente vandute in doar cateva luni. Zeci de cumparatori multumiti care s-au mutat deja. Este referinta anului in materie de calitate a constructiei si confort in Sectorul 4, totul la un pret neasteptat. Grabeste-te!
PROGRAMEAZA VIZIONARE

Contact Direct Dezvoltator:

0722.769.191- Orange( vizionari oricand)

Blocul preferat de ingineri constructori

Cand un inginer constructor alege sa cumpere o locuinta noua, fii sigur ca va analiza exigent fiecare aspect al calitatii constructiei.
Ansamblul Mega Residence i-a convins tocmai prin siguranta si respectarea celor mai stricte standarde. In plus, am ales finisari interioare premium care impresioneaza prin design si durabilitate.

Te poti muta imediat in noul tau apartament

Te-ai saturat de proiecte si promisiuni? Vrei o casa in care sa iti sa te poti muta imediat alaturi de cei dragi?
Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Mega Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.
Vino sa iti cunosti noii vecini!

Finisari premium, vino sa te convingi

  • parchet la alegere dintr-o gama variata (living si dormitoare) – decide ce ti se potriveste ca nuanta si material in fiecare incapere.
  • gresie ceramica Rondine Italia (bai si grupuri sanitare) – aspect memorabil si calitate superioara pentru un ambient deosebit. Fii propriul decorator!
  • usi interior marca Pinum Italia Design deosebit, durabilitate recunoscuta.
  • termopane Premium nemtesti marca Salamander Streamline SL76, cu sticla 4 anotimpuri
Eu una m-am indragostit pe loc de apartamentul meu si a contat foarte mult intelegerea si amabilitatea d-nei Janina,persoana care stie sa te indrume in ce este mai bun
fam. Stoica
Eu am cumparat deja si ma bucur ca am luat aceasta decizie.
D. Dinu
Pret bun pentru calitatea finisajelor si a contructiei
I. Balaceanu
– Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna – Amabilitatea si disponibilitatea consultantilor de vanzari si a dezvoltatorilor este de necontestat – Locatia este foarte buna din punct de vedere al linistii si al centrelor comerciale din zona – Statie de transport in comun chiar langa complex
M. Matei

CERE OFERTA PENTRU APARTAMENT 3 CAMERE:

Numele*

Adresa de email

Telefon*

Mesaj*